Tekenen en schilderen

 wirlof Ingridtulp ingrid

TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR VOLWASSENEN

Een leerzame en creatieve teken- en schildercursus, 2,5 uur per les, gedurende 8 weken, voor zowel  beginners als voor gevorderden. Hierbij geef je zelf aan wat je wilt leren en dit kan o.a. zijn: een landschap, een portret, dieren, bloemen of iets abstracts.. .vul maar in. Er kan gewerkt worden in verschillende technieken: acrylverf, pastel(potloden), aquarel(potloden), Oostindische inkt, houtskool, etc. Al dan niet in combinatietechniek. Marianne verzorgt de begeleiding. Ook kunt u werken vanaf een zelf meegebrachte foto zoals bijvoorbeeld een portret of een mooi landschap.
De cursus geeft u de mogelijkheid om met een breed scala van materialen te werken zonder zelf materialen te hoeven aanschaffen! Tijdens de lessen ligt de nadruk niet op het presteren: ontspannen en creatief tekenen en schilderen staat voorop!

De cursus bestaat uit 8 lessen op de vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
De kosten bedragen 199 euro, lessen zijn inclusief bovengenoemde materialen van acrylverf, (olie) pastel, aquarel, etc., alsmede aquarel/canvas papier en een doek van 50×50 en het gebruik van (aquarel)kwasten en paletmessen.
Dit geeft u de mogelijkheid eens een schilderij met acrylverf te maken of dan weer eens een aquarel of (olie)pastel tekening. U hoeft dus geen materialen aan te schaffen! En natuurlijk is er koffie en thee.
Uiteraard is het ook mogelijk deel te nemen en daarbij zelf alle materialen mee te nemen,  de kosten bedragen dan 179 euro.
Data vrijdagochtend: 4, 11, 18 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november.

Aanmelden kan per mail: m.tenhoove@chello.nl

Voor meer informatie kunt u bellen:tel 0578-575974 of 06-19064001.

20100202_6